Simply Me Nails

Over Mij

Ik ben Fellyna, allround nagelstyliste, afkomstig uit Indonesië en sinds 2004 woonachtig in Nederland.

Het is altijd mijn droom geweest om een eigen salon te hebben. Waar ik kan doen wat ik leuk vind; het verzorgen van handen en voeten. Het idee kwam al snel nadat ik mijn opleiding tot nagelstyliste had afgerond. Ik wilde verder! Ik heb geluisterd naar mijn hart en ben in 2018 voor mezelf begonnen. Ik geniet elke dag van mijn werk en doe het met veel plezier.  Een eigen salon runnen is een uitdaging. Het is de plek waar ik mijn creativiteit en kennis kan laten zien.

De sfeer in mijn salon is relaxed, rustgevend, warm en gezellig. Mijn klanten komen niet alleen voor hand- en voetverzorging, maar ook voor een moment van rust en ontspanning. Ik geef de behandelingen met liefde en als mijn klant aan het genieten is, ben ik ook blij. Want daar doe ik het voor. Ik ben heel sociaal en kan goed omgaan met mensen, dit werk is me daarom op het lijf geschreven. Ik vind het altijd gezellig als de klant langskomt.

Ik heb de opleiding Manicure en Cosmetische Pedicure afgerond aan de PRONAILS Academy te Breda. Ik volg met regelmaat cursussen en workshops om mijn kennis te vergroten en meer behandelingen aan te kunnen bieden. In november 2021 rond ik de mbo-opleiding Pedicure (niveau 3) af, waarna ik bevoegd ben om de Basis Behandeling Pedicure aan te bieden.

Over Mij