Simply Me Nails

Luxe Spa Manicure

Tijdens de Basis Manicure behandeling worden uw handen optimaal verzorgd. Dit bevat o.a. de verzorging van de nagels, het terugduwen van de nagelriemen, frezen, vijlen en polijsten van de nagels. Er wordt een nagelserum of eventueel een top coat aangebracht en de handen worden ingesmeerd met een verzorgende handcrème en nagelriemenolie.

Bij de Luxe Spa Manicure wordt dit aangevuld met een scrub, een masker, een serum en een massage. Uw handen worden zacht en uw nagels zullen er verzorgd uitzien.

 
Spa Manicure

Luxe Spa Pedicure

De Spa Pedicure is een cosmetische voetverzorging en vooral een moment voor jezelf. De behandeling zorgt ervoor dat je voeten zachter, gladder en verfrissend aanvoelen. Het is een uitstekende manier om je voeten aangenaam te verwennen, maar ook om stress te bestrijden. Geniet een uur lang van deze fijne behandeling inclusief voetbad, voetmassage, voetscrub en voetmasker. Tijdens de behandeling worden ook de teennagels verzorgd en het eelt wordt verwijderd met een voetvijl i.p.v. een mesje, waardoor er geen risico is op het maken van wondjes.

Er wordt gebruik gemaakt van het product Astonishing Spa & Clearance Pedicure wat bestaat uit alleen pure en natuurlijke ingrediënten.

Basis Pedicure

De Basis Behandeling Pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, het knippen van de nagels, het verwijderen van overtollig eelt, likdoorns en kloven (indien nodig) en het behandelen van schimmelnagels en/of ingroeiende nagels. Tijdens de behandeling van 45 minuten worden ook de nagels en de omgeving van de nagels verzorgd en gedesinfecteerd. Ter afsluiting wordt een verzorgende voetencrème aangebracht. Na deze behandeling zijn uw voeten goed verzorgd, een vervolgbehandeling vindt meestal plaats binnen 6-8 weken. De Basis Pedicurebehandeling is geen cosmetische behandeling, een voetenbad, voetmassage en peeling zijn hier niet bij inbegrepen.

Pedicure
Gellak

Gellak & Gelnagels

Gellak, ook wel gelnagellak of gel polish genoemd, is een laagje gel dat wordt aangebracht op de natuurlijke nagels en wordt uitgedroogd onder een UV-ledlamp. Gellak is geschikt om op korte nagels aan te brengen of op langere nagels die erg sterk zijn. 

Heb je nagels die niet zo stevig zijn of wil je langere nagels, dan zijn gelnagels meer geschikt. Gelnagels worden gebruikt ter versteviging van de natuurlijke nagels.

De behandelingen op zowel hand als voet bestaan uit het verzorgen van de nagelriemen, het knippen, vijlen en lakken van de nagels en het aanbrengen van een hand- en/of voetcrème.

Massage Voeten & Onderbenen

Door je voeten te laten masseren kom je helemaal tot rust, een voetmassage heeft niet alleen effect op de voeten, maar zorgt ook voor ontspannen gevoel. Voetmassage is een prima manier om te ontspannen en de bloed circulatie te verbetere.

Veelgestelde Vragen

Deze behandeling stimuleert de doorbloeding van uw voeten. Het werkt zeer ontspannend en is verzorgend en is daardoor geschikt voor iedereen. Deze aangename behandeling is een uitstekende manier om stress te bestrijden. Voor mensen met o.a. wintertenen, droge voeten en pijnlijke gewrichten is deze behandeling uitstekend geschikt.  

Gemiddeld brengen klanten om de 6-8 weken een bezoek aan de pedicure, maar dit is geheel afhankelijk van uw situatie. Maak je veel eelt aan of heb je last van kloven, dan adviseer ik om de 3-4 weken te gaan. Dit geldt ook voor mensen met voetproblemen. Een voetverzorger kan tijdig problemen herkennen en voorkomen, zelfs als je zelf nog nergens last van hebt. Zeker bij het ouder worden kan een regelmatig bezoek aan de pedicure de kans op huid- en nagelproblemen voorkomen en/of verkleinen.

Gellak blijft gemiddeld 3 tot 4 weken zitten. Echter is het van veel factoren afhankelijk en is het per persoon verschillend hoe lang je kunt genieten van mooie nagels. Onderstaande factoren kunnen invloed hebben op hoe lang de gellak blijft zitten:

  • Snelgroeiende nagels
  • Zwakke, dunne nagels
  • Nagelbijten
  • Schoonmaakwerkzaamheden (draag handschoenen om je gellak te beschermen tegen schoonmaakmiddelen).
  • Zwangerschap (i.v.m. hormonen)
  • Het gebruik van medicijnen zoals antibiotica

Gellak op je teennagels blijft vaak 1 tot 2 weken langer zitten dan op je handen.

In principe kan het, maar let op dat je een veilige manier gebruikt en je nagels niet beschadigt. De eerste en meest gebruikte manier is de gellak laten weken in aceton. Doe wat aceton op een wattenschijfje, vouw deze om je nagel heen en klem het vast met wat aluminiumfolie. Laat dit ongeveer 10 minuten zitten tot de gellak begint los te laten. Als de aceton goed is ingetrokken, kun je de nagellak eraf halen met een bokkenpootje. Vijl de nagels goed en pak daarna een buffervijl waarmee je de bovenkant van je nagels wat gladder vijlt. Zo verwijder je de laatste restjes en omhoog staande stukjes nagel. Als laatste stap verzorg je je nagels en nagelriemen met een goede nagelriemenolie en smeer je handen goed in met een handcrème.